ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Alhamdulillah
Saturday, July 14, 2012 • 3:43 AM • 0 comments
Assalamualaikum.Holla :) Salam sejahtera awak semua. Long time no update kan?
Sorry guys. I'm very berry busy sekarang ni. biasalah ~ 
Hakhak. So hari ni Yeen ada masa untuk bercerita.
Jom ! x.x 

Hari Rabu yang lepas. sekolah Yeen ada buat Majlis terbuka secara besar-besaran.
memang meriah,meletop sampaikan masuk dalam Radio HotFm dan KelantanFm :)
Amacam? Lawang? *joke* hikhik ~

memang laaa masuk dalam radio sebab kedua-duanya datang kat sekolah ittew . 
Fuuhuhuuu.memang Glamours *betul eh* lantoks ~ tapi tetap GEMPAK.
haaaaaah ~ penat ... jap yeh *telan air liur* *tack ! tick ! tuck !* ahhhhhhhhhh . beyehs
and guess what? hari tuh jugak semua gerai,karnival,jualan,promosi,pameran .. semuanya ada .
Lawang? *eh eh* rileks... yang pentingnyaaa Yeen ada bukak gerai Ayam Bakar .
Hikhik..hari tuh jugaklah mungkin Allah bagi kepada kami semua rezeki yang melimpah tak terkata.
Laku ~~~ sangat sangat sangat laku. Masyaallah.Syukur Ya Allah.
Allah makbulkan doa kami semua .. 

Dan detik yang paling manis n I will remember it forever ever ever and ever :)
Ayeen dapat tengok dia secara dekat sampai jantung ni rasa macam nak terkeluaq .. haaaa kau ! 
memang time tuh tak tahu pulak dia ada kat depan Yeen. tiba-tiba... Ya Allah ! Dia.. Affiq..
:O *nak pengsan* *dup dap dup dap* fuuuulamak...terbaikk bhai.. hakhak ..

so?Guess what ? I really like him so much. so deeply. *eh?*
tapi skrg Yeen akan cuba jauhkan diri sebab dia nak trial SPM then tak lama lagi ujian besar.
Yelaaah,taknak ganggu dia :) biarlah dia ~ Yeen pasrah saja.
Tapi apepon,Yeen takkan give up.. Yeen tetap tunggu dia dan akan cuba meluahkan perasaan kat dia .
Insyaallah, sebab Allah tak suka orang yang mudah mengalah . Jadi Yeen nak buktikan.
Bahawa Yeen bukanlah seorang penakut,lemah, dan mudah mengalah. 
Demi Allah,demi dia, dan demi diri sendiri akan Yeen usahakan ;') *Amin* 

Jadi doakan Yeen yeh. So that all for today . 
Have a nice day everyone ~ Assalamualaikum. Adios guys .






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Saya...
  • Fine.
  • Makcik...
  • Holililiday
  • Saya nak awak tahu
  • Contest Blogger & Forum CariCyber.com
  • Saya masih ingat
  • Heyya !
  • My birthday =')
  • Sincerely From My heart