ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Saya...
Monday, July 9, 2012 • 7:25 AM • 0 comments
Assalamualaikum.Hola. :) Apa khabaq semua? sihat semua ? Alhamdulillah ~
Hari ni , Malam ni , pada saat ni , Yeen nak story about dia . Nak muntah ? I'm sorry.
Sila GODAI :) *maaf ye* but this is my blog. so what ? Ok. Jom start .

Guess what ? I'm always thinking of him. I like him so much. a lot . a lot and a lot .
Oh ? Ya Allah. beginikah rasanya jatuh cinta ? Saya tidak pernah rasa sebegini .
memang saya pernah ada yang special tapi bukan sebegini . Ini rasanya lain sangat ~ :') 
sebelum jumpa dia,Yeen sedang berusaha untuk melupakan seseorang . And then tiba-tiba ...

Yeen jumpa dia..Yeen tengok dia buat pertama kalinya . Masyaallah ~
jantung Yeen berdegup kencangnya, tangan menggeletar, lidah menjadi kelu.
Tak boleh nak bercakap sepatah pun. Ya Allah.... adakah ini ... *dah dah dah*
Then selama beberapa bulan kemudian, dan sampai sekarang.. Yeen masih sukakan dia .
korang nak tahu tak,Yeen ni jenis mudah jatuh cinta :) itu perkara biasa bagi setiap manusia.
But , bila jumpa dia...Yeen jadi lain.Hanya dia dimata Yeen. 
Apa ni ? Apa ni ? x.x ohmaii ~~ 

Dear Affiq,Dear senior,Dear crush. I guess .. Maaf. Saya terpaksa sebut nama awak :)
takpe kan ? *Sorry* But please know this :

''Saya suka awak.Saya suka awak.Saya suka awak dan saya sayang awak'' .
*titik*
Awak,setiap hari,saat, and setiap... setiap kali solat. Masyaallah~ saya selalu sebut nama awak dalam doa .
Saya selalu berdoa kepada Allah.Entah mengapa,sebut je nama awak.Saya akan menangis :(
Ya Allah,kenapa saya menangis? betapa sebaknya saya time tuh. 
Mungkin saya ini memang terlalu suka kat awak. *not obses*
Atau bukan sekadar suka? Cinta ? >< Hanya Allah saja yang tahu.

Hai hai hai...Tapi saya tahu awak manalah suka kat iitew. Saya bukan 'pilihan' awak.
Saya junior awak. Saya tahu....
Saya bukan secantik kawan-kawan awak. Saya tahu saya tidak sempurna.
Memang ! semua manusia tidak sempurna :)

Apepon,kadang-kadang saya fikir jugak. Adakah awak pun sama mcm saya ?
adakah awak tahu perasaan saya terhadap awak ? 
adakah awak hanya buat-buat tak tahu ?
atau awak hanya nak mainkan perasaan saya?
Yelah,saya tak kenal awak.Awak tak kenal saya . 
Tapi saya kenal awak sikit-sikit sebab awak anak kepada kawan papa saya .
Sebab tuh saya tahu siapa awak ,asal mana, nama apa, umur berapa...

Bila saya tengok awak.hati saya kata ''Dia,dia,dia,dia'' 
Ish ish ... asal awak lalu je depan kelas saya. Memang saya takkan lepas pandangan saya .
ahai,whatever ~ so ? so ?
Ternyata saya memang sukakan awak sedalam dalamnya :') 
*oh nak nangis* *seriously* hukhuk .

Maka,saya harap awak tahu tentang ni pada suatu hari nanti *Insyaallah* 
Apepon,sebelum awak pergi..kan awak nak pindah lepas SPM .
jadi,sila ambil perhatian. Saya suka awak.Saya sayang awak daan I love you so much n_n
itu aja. Jaga diri baik-baik. Buat yang terbaik . Dan Take care ~ 

SINCERELY YEEN XOXO 



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Fine.
  • Makcik...
  • Holililiday
  • Saya nak awak tahu
  • Contest Blogger & Forum CariCyber.com
  • Saya masih ingat
  • Heyya !
  • My birthday =')
  • Sincerely From My heart
  • walk with family