ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
My birthday =')
Friday, May 11, 2012 • 2:11 AM • 0 comments
Assalamualaikum sayang semua :> . Imissyou ~ Sihat ? Alhamduillah . 
Yes , semalam birthday Yeen . well thanks for all yang wish birthday Yeen . 
Moga Allah balas jasa baik awaks semua ~ memang terharu sesangat . 
mula tu , Yeen ingatkan kawan-kawan tak tahu/tak ingat birthday Yeen . 

then , lepas sorang-sorang wish . Alahai disebabkan terharu lebih . :') I'm crying ~ Yeaaaayyy ! 
gotcha , 'Yeen ,jangan nangis nanti tak comel laaah . nanti hilang meow kesygn kitew ' HIHI 
thanks my baby . koranglah kawan saya selamanya . ohyeee ! btw korang rasa ....
my Mr chinese ingat tak birthday Yeen ? //oppsss sorry . 
tentulah tidak ~ ^^ agak kecewa disitu . biasalah orang dah ingatkan kitew . ape boley buat lagi .
terimalah seadanya . 

kawan Yeen ada tanye Yeen pasal Mr chinese ' Yeen , dia tuh tak wish kat awk ke ? 
takkan sebagai 'kawan' takley nak wish' -.-' errr .
'biarlah dia :') sekurang-kurangnya awak semua ingat birthday saya . and still love me ! kan ? right ? 
HAHA , jiwang kan kami ? dan disaat itu jugak terasa sebak didada ~

Ya Allah , kau kuatlah diriku ini , agar dapat aku tempuhi segala dugaanmu , Ya Allah :'< 
//dalam hati : awak , susah sangat eh nak wish untuk saya ? 'Happy birthday' pun dah kira cukup utk Yeen .
harapan saya time tuh , awaklah orang yang pertama yang akan wish untuk saya . Rupanya , 
salah anggapan saya kan ? saya je yang berperasaan lebih . kan dah dapat luka . HIHI 

well , I'm just forget about it . Okey ~ then balik sekolah cam biasa duk kat bustop . tunggu si Faizal (driver)
ambik kiteorang . *dalam 10 minit* kemudian Bas tambang pun datang then stop nak ambik penumpangnya .
upppss , eh ! Dia lah . Mr chinese . :') apelagi ! tengok dia . Then dia mengalihkan pandangannya ke arah lain 
Alahai , sedihnya ^.^ . kenapa awak buat camtu ? benci sangat ? oh okey . Maaf lah .

'Yeen ! just forget HIM . dia tuh dah tak guna untuk awak , dia dah byk kali sakitkan hati awak . sudahlah tuh 
wake up my darl . ! wake up ! alright , I know . maybe saya tak patut ikut cmpor hal awak .apepon 
be strong , no more tears okey ? :) ' itulah kata-kata yang selalu kawan bagitau kat Yeen .

now , I'm happy . I'm smile with you and my laftly family . so dont' worry baby ~ I'm fine .
okey , sambung . then Mama cakap nak keluar makan . yuuhhuu ~ JOM ! 
makan-makan , shopping sana-sini .  :> Puas Hati ! best . Thanks mama papa sis bro .
Iloveyou so much . 
bila hati dah seronok , mesti badan letih kan . Yelah jalan punye pasal . HAHAHA
Yeen tengok kat skrin phone . bukak inbox . Ahhhh :') lupa ! dia kan busy . mana sempat nak text .
aaaaaaaa , sedihnya . 

okey , Pagi ini Yeen bangun solat subuh . then tengok kat phone ada text .'Selamat Pagi' //01.01 a.m.
woooh ? serious ? HAAAA gembira skit hati ini . now mama cakap nak p rumah uncle .
Okey , Then bawak sekali dengan Kek birthday . makan-makan . talk sana-sini :D I'm happy . 
sangat sangat happy . //tapi Hanya Allah saja yang tahu perasaan Yeen sebenar .
demi Mama , Papa , Family semua . saya akan senyum . :) mana boley sedih kan ? 
now , I'm crying inside my heart . And i shout loudly that Imissyou . 
tapi itu hanya sekadar kata hati . bukannya dia boley dengar . JENGJENG .
so :'< i'm sorry , Yeen takley nak teruskan lagi cerita ini . Jadi terimalah hadiah ini ^^ 








PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Sincerely From My heart
  • walk with family
  • Pabila ia tiba
  • This is my part time
  • P.S iloveyou
  • kekasih yang tak dianggap
  • Happy Birthday SN !
  • hanya sekali
  • Imishyou
  • awak berubah