ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
P.S iloveyou
Wednesday, April 25, 2012 • 1:57 AM • 0 comments
Hai ! Assalamualaikum , salam sejahtera :) apa khabar semua my sayangs ? -Alhamdulillah-
okey , today I want to share my storey with you guys . Can i ? Can ? can ? OMG thanks ~ HEHI 
well , dah nak masuk bulan 5 aaaan aaan aaan aan ? ^O^ yeaaayy ! nanti birthday Yeen laa . 
suka suka suka suka suka ~~ okey back to storey . Begini ceritanya -->



''Yeen,Mi mintak maaf . Sekarang Mi jarang text/call Yeen kan ? 
Sorry ,bukan ape Mi busy . so harap Yeen faham ? okey ? ''
semalam dia antar text *diatas* kat Yeen . okey time tuh pukul 11.03 malam Yeen terjaga 
then check phone *new messge from ----* ohhaai ! terharu kejap tetapi tiba-tiba :'( .
jatuh air mataku pabila baca text tuh . Alomak ! apesal pulak Yeen nangis niii . 
nangis tak henti-henti *sssuussshhh* . haaa bangun pagi , terasa berat je nak bukak mata .
rupanya mata bengkak gara-gara nangis semalaman . HAHAHA *lawak kot*

Okey , pergi skolah . Nak tingkat 3 nak jumpa member then tengok dia , tengah jalan-jalan .
then dia stop time dia tengok Yeen tengah blur //mata bengkak sebonarnya . tapi Yeen tunduk muka
supaya tak nampak . Then dia just diam , dan terus pergi . :') 
Time dia lalu tuh . Ya Allah hanya kau saja yang tahu . betapaaaaa sebak didadaku . 
Allah ! kuatkanlah hatiku ini . okey ~ fine . dia diaaam and tanpa cakap sepatah pun dengan Yeen .

-kenapa dia tak cakap sepatah pun dengan Yeen- ? :( sedih ! Ya Allah ~ okey , Yeen tahan je air mata .
taknak kasi dia and others tengok. //nanti keluar Gossip mak timah pulak . Hahi ~~~
My dear, Yeen tak kisah if awak taknak cakap dengan Yeen tapi please takkan satu ucapan pun
takley nak keluarkan like ''Hai'' ,''Assalamulaikum'' , ''Yeen'' pun dah dikira cukup . 

Maybe,awak ada alasan buat macam tu kan . Mi ? Yeen terima cuma Hati je tak terima .
:') i will waiting for you . k fine . setakat ini saja Yeen boley cerita dengan you guys . 
so long , Baii -Assalamualaikum-


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • kekasih yang tak dianggap
  • Happy Birthday SN !
  • hanya sekali
  • Imishyou
  • awak berubah
  • Jelly dengan awak
  • Dia milik saya
  • #No caption
  • Stress + Memalukan + Meletihkan
  • Ajok Gi Tutti ?