ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Dia milik saya
Friday, February 24, 2012 • 12:00 AM • 0 comments
Assalamualaikum . Salam Satu Malaysia buat semua sayangs :') 
alooohaaii mish you ! sorry for long time tak update . well tak lama nanti nak exam dorh . -'- nih malas nih .
harhar ~ insyaallah Yeen akan coba belajar kejap lagi . 
hari ini Yeen nak update pasal Mr chinese buleh ? hikhik //malu//

aduyaii , rasa malu pulak nak cakap pasal dya . You hate and I know it kang haters ? huahua ~
arh ! peduli hape Yeen . orang lain pun tak kesah asal kau nak kesah kang sayangs ? werk ><
well , I mish you lha Mr chinese . Okey fine Yeen ngaku I heart  you . dah puas hati ? elelele . .

I'm queen of Jealous xD harhar ? kau ada ? memang Yeen kuat jealous dengan dia . 
sampaikan dia pun naik gila dengan Yeen //JOKE// . takdelah ! dia okey je .
''janganlah kuat sangat jealous Yeen tuh . susah Mi dibuatnya'' . see ? dia tak marah pung ~~ ^O^ 
owowowow . dia garang sikit tapi Yeen suka time dia marah/garang macam somey je . -'- watlek lha sis ! 

#apesal ? //nak muntah// baca benda nih ? sorry to say lha sayangs . GTH . herher >< 
back to storey , kalau nak bandingkan jealous Yeen . sebenornya dia lagi kuat jealous byk taw . 
tak percaya ? nanti Yeen buktikan ~ muahaha /JOKE/ betul ! 
dia memang pantang kalu Yeen duk dekat dengan budak laki . alooohaii ~ laki tuh kawan Yeen kut . 

huhum . see ? lalala . klah mau outing ~~~~ kboii . Assalamualaikum sayangs .


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • #No caption
  • Stress + Memalukan + Meletihkan
  • Ajok Gi Tutti ?
  • Alomak ! Ditag !
  • Tergatal xD
  • 1st GA by Ratu & Queen :O
  • The new one ?
  • Copatlah doktor
  • saya menangis
  • Insyaallah (';