ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
The new one ?
Friday, January 27, 2012 • 8:52 PM • 0 comments
Assalamualaikum bellas semua . How are you today ? prfftt ! -..- esok sekolah 
anderr ~ ni eden malas ni . kerja seekolah belambak . tuannya malas nak buat . Aiyaahh xD bagos kan ?
well , korang pun 2x5 jugak isn't ? Harharhar . whatever ? 

erh erh ? lain ? what ? OhmyGucci :O new looks ? rajin kan Yeen . Alah kejap je buat menatang terr .
Dalam 2 jam je . //koya nya// eleh , benda simple bukan mimple pun . Ape barang maaaa . .
aduhh ! lupa nak capture gambar blog yang sebelum . tapi yang selepas ade . tak ke pelik terr ? -.-
klah , yang selepas pun selepas lha ~ 


amacam ? lain kan ? yang sebelum tuh agak HUDUS . tapi yang nih cam SANTEK je //elele// xD 
koyas keseorangan lha pulak minah nih ~ hirhir . klah Yeen nak sambung buat kerja sekolah yang 'bengap' .
So long So Goodbye . Assalamualaikum .


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Copatlah doktor
  • saya menangis
  • Insyaallah (';
  • Pengakuan yang tidak diduga
  • take this note *
  • New Years ? News Personality ?
  • Ohoks ! My charming ~
  • We got Married !
  • Storey
  • :)