ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
:)
Tuesday, December 20, 2011 • 9:43 PM • 0 comments
Assalamualaikum . Salam Sejahtera . Salam Satu Malaysia . 
hari ni Yeen rajin macam kerek nak meng-update :)
tak salahkan ? Alhamdulillah . Thankyou awaks .
.
.
.
LOADING
.
.
Lelaki ? siapa lelaki ?
Lelaki lha kan . Oh lelaki . 
#I'm sorry boys . x) 
why they did to all girls ?
Like -->




Perempuan tu bukan TISU untuk kau , dah sedap lap hingus then buang 
Perempuan tu bukan BAJU untuk kau , setiap minggu nak tukar yang baru 
Perempuan tu bukan PATUNG untuk kau , dah couple buat bodoh je 
Perempuan tu bukan KELAB PELACUR untuk kau , dah puas main blah 
Perempuan tu bukan ROKOK untuk kau , dah isap then habis pijak 
Perempuan tu bukan TV untuk kau , hanya sekadar untuk hiburkan kau

wait ! jangan salah faham wahai lelaki semua . 
bukan semua jenis 'Play Games; with girls kan ?
ohhhyeahh . I know it . jangan risau :)
but kepada Lelaki yang suke 'bergame-kan ' perempuan .
harap maklum lha kan . perempuan ini berharga untuk kaum adam . 
jangan lha menyeksa/sakiti/bergame-kan mereka semua .

Yeen taw , Perempuan pun sama je kan ? Deal lha kan .. 
but sebagai manusia kene lha bersikap adil .
amboiihh suke hati setan kau je yeh nak main2kan kaum hawa . 
suke hati setan kau je nak tukar2 . 
kau ingat kau sape ? aduuuhhhhh ~~ 

#MAAF KAUM ADAM . :"O 
tapi yang Yeen tak puas hati dye gunakan Kaum Hawa just nak lepaskan -Nafsu- mereka .
Ya Allah ! Ya Rahman ! . woiii ~
macam * je . >< 

#okay Yeen MEREPEK -..- ockock ~
cerr berbuat baik sikit boley tak ?
kita kan manusia biasa . takkan nak bergaduh sampai Kiamat weh ?
uishh , tak baik lha . kata nak dunia AMAN DAMAI . tapi kita sendiri belom berdamai .
adududu . masalah ! masalah !.

Yeen selalu mimpikan semua kaum adam dan hawa ni baik2 belaka . 
takdee nak gaduh2 , berSOUND sane sini , bertekak sampai berdarah . 
wohoo memang Aman gile bebb . 

hurm , nak buat macam mane kan , dah ketentuaan Allah s.w.t . 
itu hak dye . Yeen takley nak buat2 ape . :) 

#wahai kaum ADAM , maafkan Yeen ye pasal this entry , bukan nak perli atau cari gaduh .
just nasihat atau renungan sahaja . bukan ape2 . okay ? 

{TUNDUK DENGAN HORMAT} 
Maafkan Yeen sekali lagi okay ? .
Assalamualaikum . Kboii


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Tak jadi :O
  • Dear my blogwalkers + Followers
  • really sorry
  • Get Off !
  • Ditag lagi lagi .
  • LabiYou lha :*
  • Ya allah ! lagi lagi bergaduh
  • + Penat +
  • segmen up follower dengan sepantas kilat
  • Biggest Fan with Kak Fyna