ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Get Off !
Sunday, December 11, 2011 • 6:41 AM • 0 comments
Assalamualaikum . Bonjour . Hello . Salam sejahtera :)
Bersyukur Ke hadrat Illahi kerana kita masih bernafas/hidup dapat memijak tanah di atas bumi ini .
Okay , well Hari ini Yeen nampak rajin sikit nak mengPost kan ? wohooo :O mestilah !
Kita kene ade perubahan dalam diri kita isn't it ? Fine back to the storey . 
.
.
.
.



About : Paparazi/Stalker/MyHaters xD Please Read this #yang tidak berkenan sila SENYUM .
Ehem , Assalamualaikum sekali saya ucapkan . ohhh wahai Paparazi dan yang berkenaan sekalian .
I Dah byk kali kasik taw tentang hal ini kan ? so kenapa nak ungkit kembali ? why hunny -.- ?
Hurm , masih belum cukup kasih sayang ? Uuuuuuu kesian . Nanti I kasik taw Your MUM key .

That Not's the point now ! The point is why need to be know all about me/family/friends/my crush/or else?
Ohoks :O . Did I do this in your life ? No right ? So what shitto !? Hhhhhhhhhssssss . :\
There's no more explaination . Too much reason to me . Hey Paparazi/Stalker/Haters . 
YOU MAKE ME MORE POPULAR/FAMOUS RIGHT NOW . ! Thank you so much hunny .
I love you as Like Evil song . :] who cares ? Benci Aku ? Silakan . Kau cakap aku bodoh ? !
erh sedar lha sikit , Kau cakap pada Diri kau sendiri okay ? Bukan kepada aku . Aku hanya boley Pahala .
Thanks again . Aku hargai sesangat . So don't jugde me please ?

Nak jadi cantik/cool/HOT/famous/funny/smart ? Boley sesangat But The most Important is BE YOURSELF
Itu baru dinamakan Dirikau sebenar . Bukan FAKER . Faham ? :') 
sudah lha tuh Kacau hidup aku . Aku nak nikmati hidup aku pun tak senang taw , Tolonglah Ye .,
JANGAN JAGA TEPI KAIN ORANG . KAU SENDIRI BELUM TENANG . 

shusshh girl ! Stop la being someone else . Be yourself is better . Orang akan pandang mulia taw .
arhhh , dah tiada lagi isu ini berlaku dalam hidup Yeen . stop lah disini sahaja . mkay ? ^-^ 
HIDUP BIAR CERIA bak kata Mr chinese Yeen . Huahuahua . I loike !
Klah sesudah cerita Kita disini . So takecare awaks semua . Assalamualaikum .



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Ditag lagi lagi .
  • LabiYou lha :*
  • Ya allah ! lagi lagi bergaduh
  • + Penat +
  • segmen up follower dengan sepantas kilat
  • Biggest Fan with Kak Fyna
  • My life . My business .
  • Akhirnya !
  • #Yuna , Hana Tajima , Maria Elena
  • I'm Back !