ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Ya allah ! lagi lagi bergaduh
Thursday, December 8, 2011 • 10:48 PM • 0 comments
Assalamualaikum . Salam sejahtera , Hello , Bonjour adeptes sekalian .
Syukur kehadrat Illahi . Yeen dan awaks semua masih lagi bernafas kan ? :)
Alhamdulillah . well kenapa kaum kita ni bergaduh sesama sendiri ?

sampaikan nak bercakaran/tumbuk/tarik tudung sampai nampak aurat ? Nauzubillah Ya Allah .
ish hey awaks yang bergaduh sampai ternampak --- (maafkan Yeen) . uisshh tak malu keh ? takde maruah ke ?
Ya Allah , oppss sorry to say lha ye . Yeen bukan nak kutuk/nak cari pasal but perlu ke nak bergaduh just
tanpa sebab/sebab yang tak masuk akal ? -.- so weird ! Hahaks .
whatever ? Yeen malu taw tengok Kaum Hawa . :'( sedih sangat sangat . . why wahai Kaum Hawa ?
Ya Allah , sudah sudah ler bergaduh sampai terselak sana - sini , bercakaran sesama , tarik sana - sini .

hurm , tak kisah lha jika ade seseorang yang sedang membaca entry ini dan terasa atau tidak .
Ini hanya pesana/nasihat sahaja . tiada kaitan diri Yeen/kawan/awaks semua . okay ? ^-^
jadi sebagai Kaum Hawa yang lemah/sopan - santun/indah dengan bahasa/cantik dimata Allah ,
Jagalah Akhlakmu , Jagalah Maruahmu . Jagalah Sifatmu .

so I need to stop now . Kbaii Assalamualaikum . -Love Yeen xoxo-


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • + Penat +
  • segmen up follower dengan sepantas kilat
  • Biggest Fan with Kak Fyna
  • My life . My business .
  • Akhirnya !
  • #Yuna , Hana Tajima , Maria Elena
  • I'm Back !
  • sayang Boyfie saya ,
  • #Auchhaakk :')
  • # CONTEST HIJAB PALING LAWA