ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
sayang Boyfie saya ,
Sunday, November 20, 2011 • 3:54 AM • 0 comments
Assalamualaikum . Ahaks~ \gelak gedik/ .,
walaweee , Bored kan ? Cam dah sebulan berlalu . :O 
okey okey okey . tak perlu membazir masa kan ? elele~~
erh ? sayang ? sape ? boyfie ? sape ? -..- aiyakkk ! cepat bebenor nak tahu . 
JENGJENG . mesti korang dah meluat kan ? mestilha ----KOREAN . -..-
please ? no more THEM . eheks ~

kenal tak Christopher Drew ? alohaii . ! tak kenal ? nak kenal ? 
well , dia takde lha seHensem cam boyfie , tunang , Greyson , Justin , suami , Bapak , Cikgu and so on korang .
but dia Amazing \bagi Yeen/ xD lolollolo~

nak kenallha terr , okey . I show it to you . :'* kiss sikit .
hah ? maybe korang fikir dia 'EMO' sikit . yeahh ! agak lha . tapi suara dia Best tahap Gaban .
Lirik lagu pon 'Shomey' gituuu . Alololo . walaweee  :) 
stail rambut dia memang takley BLAH . Yeen suke/minat/cinta akan dia . 
Alamak ! Mr chinese cmne ? ahaks ? whatever . dua-dua Yeen suke . 
ala , buwat DERK je lha kan ? pe susah . muahahaha **

well , maybe koran tengah dengar lagu dekat blog ni . 
that the song ! dia punye Lagu lha terr . amacam ? Best kan ? Kelassss kau !
uuhuhuhu , okey lha , perut dah bergoncang mintak bahan untuk dihadamkan . ^-^
bodoh kau Yeen *( Ihiks )
Assalamualaikum


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • #Auchhaakk :')
  • # CONTEST HIJAB PALING LAWA
  • #no title
  • Contest Blog Ter-Comel
  • #Why ?
  • #OhhTagGameAgain
  • Hot 'vs' Cold
  • #Tag Game by Girang (;
  • #Final Examination
  • #no 'tajuk'