ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
#no title
Saturday, November 12, 2011 • 4:16 AM • 0 comments
Assalamualaikum ! (; 
uihhh *ceria* nampak ? hahhaa sekali sekala .
err , apasai Mr chinese ? Mrs Donald Duck
ahhhhh , adelahh ..

It my crush lha , si Topek *
muka dia memang Putih melepak okey .. ^-^

me ? Mrs Donald Duck ? nak tahu ke ?
sebenarnya , Yeen tetibe je minat Donald Duck walaupun kalau dia start 'quack quack ' yang ----- tuh .
tetapi Dia still SHOMEY taw . whatever !
hehee xD  , erh erh dah makan ? Yeen lapo lha . sengal -..-
apeapepon , I miss my Mr Chinese lha !
grrr , tapi kan sekarang ni Yeen tak faham dengan Si Minah Belengas ni .

ade ke patut dia cakap Yeen perasaan *perasan* ?
wait , what the point is ? tell me lha Minah oii .
sorry , kalau kau nak tackle my Mr Chinese , kau memang sah SENGAL .
tapi kan ape SPECIAL sangat dengan diri Yeen ni ?
sampaikan Si Minah Belengas nak kutuk Yeen  .. Ohhhlalala~~

sumpah , memang SENGAL bin BELENGAS .
erghhh ~-..- sakit sakit sakit sakit .
well , tak kesah asalkan dia bahagia , isn't it ? hahaha
kalau dah dia bahagia Yeen pun turut senang .
tak perlu nak gadoh-gadoh kan ?
it over ! THE END of the story .

haaaaa , memang susah kan bile ade orang terBELENGAS dengan kite . right ?
S-E-R-A-B-U-T . susah nak bernafas . derhh -..-
arhh , peduli hape , itu semua Kuasa Allah s.w.t .
tiada bantahan ! tiada alasan ! tiada beza ! tiada sekatan bagiNYA .
uhhh , berdakwah lha pulak malam malam cam ni .


hahaha , Yeen lapo lha . dah kebuluran ! :'] so Yeen stop here lha .
see yoohhh lateerr , Assalamualaikum .




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Contest Blog Ter-Comel
  • #Why ?
  • #OhhTagGameAgain
  • Hot 'vs' Cold
  • #Tag Game by Girang (;
  • #Final Examination
  • #no 'tajuk'
  • Astanafirullahalazim ;'((
  • 저는 당신이 그리워요 !
  • SMILE (;