ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Insyaallah (';
Wednesday, January 25, 2012 • 7:48 PM • 0 comments
Assalamualaikum . Hello babes sekalian . hurm ~ rindu kot kat korang . 
al-maklumlah Yeen busy sikit? FACEBOOK masih sempat kot online /prfft/ !
suke hati arh . any problem with that sucks subject ? no ? alright ~ nak dengar cerita tak hari ni ?

cerita ni , agak 'menaikkan bulu roma' anda semua /rawwrrr/ aiyaaa ! mana ada lah . Joking ^-^ ehehe
well , this about MR S *si pendeks lagi chinese* (': . You know what babes Yeen suke dya . tak taw kenapa .
hurm , maybe kawan Yeen cakap 'takde taste' . eh ? hello ! none your problem dude . whatever ~
so Yeen harap korang faham perasaan Yeen ni , mkay sayang sekalian ? -thankyou-
Dear MR S , hope awak tahu perasaan saya ini / Listen / . Yeen tak tahu kenapa . 
why i'm fall for you ? in this time ? prfttt ! weird je . padahal awak takde lah menarik sangat -dulu- xP wee~
tapi lame-lame Yeen jadi stalker . Tengok awak , senyum sensorang time jumpe awak . tersengeh-sengeh macam minah senget , tergedik-gedik time dapat bercakap dengan awak kat sekolah .
-..- macam sakai kan wak ?
Ya Allah . hanya engkau tahu bagaimana perasaanku terhadapnya . totally bagi Yeen , you awesome .

tak kisah lah if someone in somewhere yang tengah bace this entry or cakap dari belakang 'i'm crazy' it because of you //emmboiihh// ahaha . bagi Yeen RUPA PARAS /KEBIJAKSAAN/KAYA-RAYA/ or what .
itu tak penting bagi Yeen . You normal je . hidup tak susah , sederhana , pandai tapi malas xD  and so on lah .
biasa lah LELAKI . ada rajin ada malas . As same As girl lah jugak . so ADIL kan ? ehehe 

I know . memandaii je Yeen kan ? sudah lah , lagi Yeen duk bercerita tentang MR S lagi tuh lah ade orang 
'PANAS !~ //nada gedik// duk baca kan sayang ? GTH lah kau . Opppss sorry sayang bukan awak tapi dya.
Sejauh mane sekalipon . Yeen tetap tunggu MR S . Insyaallah dengan Izinnya Allah (': 
okay lah . stop here . Kbaii Assalamualaikum .




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Pengakuan yang tidak diduga
  • take this note *
  • New Years ? News Personality ?
  • Ohoks ! My charming ~
  • We got Married !
  • Storey
  • :)
  • Tak jadi :O
  • Dear my blogwalkers + Followers
  • really sorry