ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
1st GA by Ratu & Queen :O
Friday, February 3, 2012 • 2:34 AM • 0 comments
Assalamualaikum sayang cinta semua . Miss Yah so muchy taw . Awrrrr~~~ xD
Harharhar . okeh this time Yeen taknak buang masa so Let's Begin ......

Tapikan , macam best je GA nih . dah banyak Yeen masuk Contest and so on tapi takde rezeki jugak :'(
sadisnyaaaaaa ~~ whatever maybe jika inilah peluang Yeen maybe ade lha tuh 'REZEKI' yang terselit kat mane2
Hikhikhiks , manelha taw kan ? Allah saja yang tentukan . Muahahaha
GA nih tawarkan Yeen join so Tekan 'Cik lisa' kita nih tawww . :'* Okeh ! Jom tengok isi-isi pentingnya ;

Syarat-syaratnya ---->

  1. follow blog Ratu dan Queen
  2. Letakkan banner GA dan link kan ke entry ini . 
  3. Buat sebuah entry yang bertajuk "1st GA by Ratu & Queen"
  4. Tag 3 blogger lain dan sila pastikan mereka tahu . 
  5. selesai buat entry , tinggalkan link entry korang tu dalam ruangan komen 
hah ? amacam ? sonang je kan ? ^-^ Okeh ~

Orang yang akan ditag ialah ... JENGJENGJENG !!! 
Okeeeeeeehhhh , Done now ! so harap harap ade rezeki . Insyaallah . Hokhoks ~ Kbaii 
Assalamualaikum sayang ~ See yah later . :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • The new one ?
  • Copatlah doktor
  • saya menangis
  • Insyaallah (';
  • Pengakuan yang tidak diduga
  • take this note *
  • New Years ? News Personality ?
  • Ohoks ! My charming ~
  • We got Married !
  • Storey