ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
kekasih yang tak dianggap
Thursday, April 19, 2012 • 8:48 PM • 0 comments
Assalamualaikum , Hai . Bonjour . Salam Jumaat bagi Umat Islam :)
long time tak update kan ? /sorry I'm busy dengan *churpchurp*^^
well , Yeen nak luahkan isi hati sikit boley ? /sob..sob../

okey , sudah beberapa bulan telah berlalu *syayeen berpisah* 
kadang-kadang teringat kat Mr chinese ni walaupun kami berkawan .
kadang-kadang nak sangat bagitahu yang ''I need you back'' , tapi apakan daya ..
Hanya Allah saja yang tahu , betapa susssssaaaahnya nak luahkan :'<




walaupun Mr chinese still anggap Yeen kawan , 
dalam hati Yeen anggap Mr chinese macam dulu , tak pernah berubah ~
kadang-kadang ada jugak bro yang nak mengorat /handsome jugak/ tapi hati cakap 'Jangan!'
semua kawan Yeen cakap ''udah laa Yeen, just let Him go if dia dah tak sudi '' :'< ohhmaaai ~

sekarang , sampai bila-bila awak ada dalam hati Yeen /jika/ Dengan IzinNya *insyaallah*
okey , taknak panjang-panjangkan cerita lagi . HAHAHA :') klaaaaahhh Baii . Assalamualaikum .



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Happy Birthday SN !
  • hanya sekali
  • Imishyou
  • awak berubah
  • Jelly dengan awak
  • Dia milik saya
  • #No caption
  • Stress + Memalukan + Meletihkan
  • Ajok Gi Tutti ?
  • Alomak ! Ditag !