ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Jelly dengan awak
Saturday, March 3, 2012 • 2:57 AM • 0 comments
Assalamualaikum sayangs sekalian . lama jugak tak update kang ? well tak sempat nak bukak skarang nih 
yuhuu ~ jom bercerita ^O^ . Yeen bercerita tentang Mr chinese key ? buley ? Ahaks~ 

Awak , saya jelly dengan awak . 
Awak , jangan dekat sangat dengan dia . 
Awak , letih saya tunggu awak . 
Awak , senyum sikit :) 
Awak , be cool key ?
Awak , jangan marah . I'm sorry ! :') herher ~

tadi kat skolah ada MERENTAS Desa , alohaii ~ dah lah Hujan time tuh .
ape lagi redah jelah ! -..- macam sakai je tapi happy jugak sebab ada kawan kang ? huahua . .
then , lepas habis lari . Yeen nak beli air kat seberang sana . erh ? erh ? macam kenal jek . 
Ya Allah , Mr chinese rupanya . adudududu ~ habis satu badan basah kuyup . Alolo kesian . 

time tuh jugak lah , //suka sangat kecikkan baju// -..- haish ! memang takley blah lah kang ?
itew pung senyum sorang-sorang jek tengok awak . >< tergugat iman aku . Uissssssshhh ~
okey , then ada penyampaian hadiah and BLA BLA BLA BLA . . . .

masa balik pulak , dia ada kat tepi koridor . sebenarnya dia nak jumpa Yeen tapi mungkin . .
dia malas nak ganggu Yeen dengan kawan-kawan kot //yeke ?// hahahaha ~ 
Yeen pung nak pegi jumpa sekejap dengan Mr chinese tapi tak sempat . :') rileks arh kang ? 
esok ada , lusa ada , tulak ada , kalau boley hari2 jumpa . prffft //nada gedik// whatever . 

Awak , sorry tak sempat nak jumpa dengan awak walaupun sekejap je . 
If you dunt care , jangan marah lama-lama . nanti saya rindu //puiihhh ! haikktuh ! //
haha , klah :) mau bikin kerja dulu ~ Kboii Assalamualaikum .





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Dia milik saya
  • #No caption
  • Stress + Memalukan + Meletihkan
  • Ajok Gi Tutti ?
  • Alomak ! Ditag !
  • Tergatal xD
  • 1st GA by Ratu & Queen :O
  • The new one ?
  • Copatlah doktor
  • saya menangis