ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Happy Birthday SN !
Wednesday, March 28, 2012 • 4:29 AM • 0 comments
Assalamualaikum . Hello  :') How are you today ? -Fine-
amocam skolah ? okey je ? untungggg !!! HAHAHA 
k back to the storey . Hari ni Yeen nak storey pasal SN laaaaah . :< boley kans ?
Yuhhuuu ~~~

''Happy Birthday SN !'' -Yeen-
''Terima Kasih Yeen :D'' -SN-
''Nah ! hadiah , sorry tak cantik x'D'' -Yeen-

Time balik skolah , dia puns text Yeen ''Thanks again'' . Ya Allah ! terharu okey .
cukuplah sekadar senyuman dan perkataan ''Terima Kasih'' dia tuh . :')
Yeen nak tergelak puns ada time tengok dia malu2 kucing (nak ambik hadiah je kut) HAHAHAA
poodarh ! malu tapi mahu xD

tapi kans , terus terang Yeen cakap . pagi tadi tepat pukul 12 pagi . Yeen text dia then wish kat dia .
Ya Allah , hanya Allah saja yang tahu camne perasaan Yeen time hantar text dia . :"< 
takley blah . *crying* time tuh . sebak didada ~ entah kenapa . tetibe pulak /tak faham/

why I have to crying ? sedangkan takde pape puns yang berlaku ? :"< ohhGod .
Heyya ! take a looks this 
maybe , Yeen harus senyum depan awak . Tapi sebak didada hanya Allah saja yang tahu bagaimana .
okey back . Then bila nak jumpa SN . okey ! tangan dah menggeletar , mulut terkunci , fuuuhh ~
tak tahu nak buat hape lagih . but dia still senyum so i have to smile jugak laaahh HIKHIK 
apakan daya , taknak bagi dia kecewa just tengok Yeen sedih . 
SENYUM ! TAK PERLU KATA APA-APA kans ? :')

apa-apa puns . Harap awak faham bagaimana perasaan Yeen terhadap awak . 
S E K I A N T E R I M A K A S I H -Love Yeen - xoxo


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • hanya sekali
  • Imishyou
  • awak berubah
  • Jelly dengan awak
  • Dia milik saya
  • #No caption
  • Stress + Memalukan + Meletihkan
  • Ajok Gi Tutti ?
  • Alomak ! Ditag !
  • Tergatal xD