ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Pabila ia tiba
Thursday, May 3, 2012 • 8:45 AM • 0 comments
Assalamualaikum , Hello , Nights eberybeldi :D , Imishyou/Youmishme kan ? Huahua~
okeng , tonight I want to share some storey with you all . nak dengaq tak ? //yeaaaah! 
well , Bulan Mei sudah tiba kan . Dan tak lama lagi Hari IBU *8/9.5* then My birthday :'O .
Ohmaiiiigaaaappp! seriously ? cepatnya //10.5 ini lerrr . then Hari GURU . woow ! DAEBAK ~
bulan Mei memang awesome . bertuahnya kan ? HEHEHE . 


oh well , I really hope so that , erm :/ . Is He remember my birthday ? or not ? *uhuks* sedihnya .
uish , Yeen kau jangan pikiq negative . Insyaallah kalau dia sayang kau , mesti dia taw and ingat . kan ?
HAHA , JOKE kot ~ sayang cangatcangat -.-' ape ni !!!! whatever lah kan . 
Hai , Hari IBU dah tak lama . korang agak-agak nak bagi apa kat Mama/Ibu/Ummi/Mummy/Mak ?
hadiah ? ucapan ? kejayaan ? kemewahan ? -It;s up to you- asalkan Ikhlas dari hati seorang Anak . right ? :)
well , tak penting pun hadiah tu , but yang paling penting is SAYANG nya terhadap ibu kita . 
sedalam mana kita sayangkan , hargainya ^^ an an an ?? 

 so Iloveyou Mama ! :') that's all for today , nanti hari yang lain kita sembang lagi yah ?
Assalamualaikum , Kbaii :>


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • This is my part time
  • P.S iloveyou
  • kekasih yang tak dianggap
  • Happy Birthday SN !
  • hanya sekali
  • Imishyou
  • awak berubah
  • Jelly dengan awak
  • Dia milik saya
  • #No caption