ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
I'm 14. Kay kay
Thursday, September 6, 2012 • 8:26 PM • 0 comments
Assalamualaikum. Hello :) Salam satu Malaysia 
dengaq bebaik yee wahai awak semua 
Saya, Nur Azreen Aqilah Binti Ezani. Saya masih belajaq. Saya anak Kelate.
dan saya berumur 14 tahun kay? faham.?

Yang mana tanya dalam chatbox tuh. Maaf ye :) agak terguris dan sedih sebab masih 
ada lagi yag bertanya tentang itu sedangkan Yeen dah letak/papar umur tuuh -___-
so start harini SILA BACA 'ABOUT SHE' dulu kalau nak tahu something kay semua?
Oh i lahv you guys ;) hehehe
Maaflaah Yeen dah lama tak update. Tak sempat laaa nak bukak.
then sibuk dengan latihan koir lagi kerja sekolah pulak banyak 
[Papepon] sekarang ni Yeen hanya on Twitter je *@meowyeen
yang ada twitter tuh, Follow laa Yeen jugak kay?
k lah... I have to go now. n_n Bye. Assalamualaikum. 




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Merdeka!Merdeka!Merdeka!
  • Hari raya? ohmaigaw
  • Okay.Fine.
  • I'm back!
  • Welcome back, Ramadan !
  • Saya sakit
  • Alhamdulillah
  • Saya...
  • Fine.
  • Makcik...