ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Derh * . 2 in 1 ?
Thursday, July 28, 2011 • 10:16 PM • 0 comments
[part 1 ]
Hoiiiikkkkkkk .... mai cek mau cerita sikit aje . tak mau banyak - banyak nanty korang busan . xD
well , semalam kan BOLA , derh , jom keluar . cari makan kat KEDAI MAMAK , #entah pape . 
so , nak keluar mesti nak pakai chantek - chantek kan ? ( wah wah * ) . so , Yeen pakai baju Biru ,with jacket hitam ( tak tahu name ape ) . with shawl hitam/ kelabu . like that la , but ...

i'm still rase cam ANEH taw pakai cam tuh . why ? entah la , ANEH GILA* . xD HAHA . #tak lucu . ye ! baik. 
korang nak tengok camne Yeens pakai semalam ? .okay i show you but don't laugh taw . ;']
buruk kan muke Yeens ? perghhhh . HAHA . biarkan lah yerrr . 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[part 2 ]
well , skrang kita dah nak puasa kan ? nak raya pun dah tak lame . alahai , kejap jer nih 
pejam celik ,pejam celik , aikkk ! dah nak abis dah bulan 7 kan ? cepatnya Ya Allah . ;'D

okay back to topik la kan , Yeens rase cam nak pakai SHAWL polkadots la , CHANTEK ! .wah !
tapi nak carik tuh susah lerr , 

Chantek tak ? #perggghhhh nak ! . Yeens nak pakai with my baju kurung la . mesty perfect kan ? HAHA .
perasan derh . alah , perasan sikit sikit takpe kan ? . xD . fuhhhh . bukan polkadot ajer tapy Yeens nak PASHMINA jugak ! . yang tuh pun LAWA derh . 


amboi yeens , banyak chantek kau nak pakai semua nih ! muka kau dah la cmtuh , ade hati konon ! .
#maafkan Yeens yer , if Yeens gedik . i'm sorry . tk sengaja .baiklah sayangs , bagy perempuan kan , mesty nak pakai chantek , Chumel , Lawa , kan ? HAHA . right ! . like Yeen la tuh . xD

#joking ! . pape pon Yeens tetap nak beli PASHMINA , POLKADOT SHAWL okay ? -fullstop- .
-..- tak kisah la orang nak cakap pape pon , that my MONEY ! so what kan ? my life not your right sayangs? 

okay la , Yeens mau berhenti yer , Dah abis cerita 2 dalam 1 untuk hari ini . 
--S E K I A N T E R I M A K A S I H -- 


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • TENG !TENG ! TENG ! TENG !, haiyaaakkkkk , busan t...
  • I wanna Try this
  • senyum ? bagus .
  • saya tak tahu nak buwat ape .
  • adakah ini yang patut saya terima dari awak ?
  • saya puasa .
  • saya sayangs CAMERON
  • pabila MANUSIA mula membenci saya
  • terima kasih teman
  • I'm Not Forget It