ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
saya sayangs CAMERON
Monday, July 11, 2011 • 4:01 AM • 0 comments
hye hye warga blogger semua . apa khaba ?
sihat ? alhamdulillah larf . HAHA , saya happy sekarang , yela ,baru balik dai AUSTALIA gitue , takde lah ,
CAMERON aje , best kan sane .! perghhh ,sejuk gile babai der , -.- wah .!nak mandy pon ,ase cam duk dalam ais taw ,HAHA . tak lawak . =.= it okay ,

kami sekeluarga memang shopping sakan lah pada hari pertama tuh ,perghhh .~ best gile .
then keesokan hainya kami pergi shopping ,jalan-jalan , lagi best .! pegi kat nursery cactus la, kat BHARAT ,
dan banyak lagi ,wah ! macam jalan-jalan cari makan pulak , xD

okay-okay ,stop berangan cam beruk ! .out of time skarang nih ,yeens nak cepat nih ,sorry if busan dengar yeens bercerita , I'M SORRY Guys

*maaf yer ,yeens tak sempat nak tarok gambo hah , nih LOADING ,sangat lembab ,so sorry * .
so ,the end for here , ;]
byebye .
takecare all .


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • pabila MANUSIA mula membenci saya
  • terima kasih teman
  • I'm Not Forget It
  • Will begin!
  • Kau Yang Punye Keee?
  • Doing Nothing At Homing?
  • Nak Mampus?Buang Tabiat?
  • Pening VS kacau Bilau
  • Pathetic LOSER!
  • Bajet?