ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
senyum ? bagus .
Monday, July 25, 2011 • 1:46 AM • 2 comments
aiyaaakkk . ape khabar sayangs ? sihat ? alhamdulillah .bagus bagus * .
jom Yeens bercerita nak ? tak nak dengar ? tutup telinga yarh . HAHA . (joking ) .
what ? senyum ? yerhh . senyum , tak perlu kata apa -apa kan ? .


HAHA . nahhh . topik kita hari ini ialah SENYUM . kenapa ?
yelarh . Yeens tengok , korang bersedih , stress , bengang , sakit hati , haaaaaa ~
MEH *  , yeens buwat korang senyum , harap harap menjadik * , hehe .

alah , yang mane ade masalah tuh , bwak bertendang , ehh , bertenang , sorry * .
walaupape pon terjadi kat korang , korang kene senyum . sebab senyum la buwat kita happy , ceria ,
paham ? tak kira lah chantek ke tak ke , yang penting SENYUM .senyum jugak boley buwat kene nampak lebih manis taw , macam ''SWEET LIKE CANDY '' gitue ,  okay sayangs ?, bagus .

okay sayangs , Yeens mau ChinChaw dulu yerh . nnty kita bercerita lagi erh ? .
byebye semua . takecare .
-- C E R I T A D I T U T U P -- 


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • saya tak tahu nak buwat ape .
  • adakah ini yang patut saya terima dari awak ?
  • saya puasa .
  • saya sayangs CAMERON
  • pabila MANUSIA mula membenci saya
  • terima kasih teman
  • I'm Not Forget It
  • Will begin!
  • Kau Yang Punye Keee?
  • Doing Nothing At Homing?