ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
I don't know why
Tuesday, October 9, 2012 • 8:51 PM • 0 comments
Hi! assalamualaikum evelibadi ~ how are you today? MasyaAllah ;) dah lama tak update en en
maaf ye, Yeen sibuk then asyik bertweet jeee buat masa ni *hehe
haaaaihh, so today Yeen nak stoghi moghi. taknak tulis banyak *cakap banyak.
'Masa itu emas' ukay ukay 



korang, Yeen nak tanya..kenapa ehh Yeen selalu jeee penat,selalu nak *kencing (maaf ye)
then dahaga yang melampau. asyik nak minum minum minum jeee kerjanya -___-
Penat ukay, asyik masuk/keluar tandas, tak kira masa -pagi/tgh hari/petang/malam/tgh malam
duuuurghhhh ~~ kenapa ehhh..
so, semalam Yeen cuba laaa search pasal 'sakit' ni. Then, search,baca.
artikel tuh cakap...mungkin ini tanda-tanda 'kencing manis' Ohmaigad :O
Ya Allah, adakah ini benar? huhm. entah laa, Yeen tak pasti sebab belum buat pemeriksaaan doktor.
hahaha pasal pemeriksaan dgn doktor laaa paling susah. nak tahu kenapa?
yeeelaaah, nak pergi klinik pun susah apalagi nak pergi hospital :/ 
Idk, dah byk kali Yeen bgtahu mama yang Yeen nak buat medical check-up tapi HAMPEH !!
biarlaaah, Allah saja yang tahu mcm mana keadaan sebenar Yeen ni..
papepun en en , korang doakan Yeen yeah? :) really need your support.
just wanna be happy again :* and i know everything is gonna be okay. right guys?
so pray for me. *thanks* thats all for today ;) Bye~ Assalamualaikum.
I lahv you  




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • No point.
  • I'm 14. Kay kay
  • Merdeka!Merdeka!Merdeka!
  • Hari raya? ohmaigaw
  • Okay.Fine.
  • I'm back!
  • Welcome back, Ramadan !
  • Saya sakit
  • Alhamdulillah
  • Saya...