ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Exam? whattah?!
Saturday, October 27, 2012 • 5:27 PM • 0 comments
Assalamualaikum. Hai everyone :) good morning. *bangun!bangun!bangun awak bangun!* hehe
how are you guys. and i know yuh mich meh right? hakhak ;) i mich yuh tuh. 
well, busy *konon* sikit skarang ni. Yelah tambah2 dgn adanya TWITTER babeh ~ 
*@meowyeen* Follow leew.. hahahahaa *gulingguling* 

okay, today Yeen nak kongsi cerita dgn hangpa semua..maklumlah dah lama tak update
//sapu habuk// MasyaAllah ! korang tak rasa cepat sangat ke kita ni.
Yelah,masa pun dh semakin suntuk kan? tuptup, dah nak cuti sekolah then masuk tahun baru?
perasan tak ? :O Ya Allah! cepatnyaaa Ya Allah ! 

btw, pasal exam ni en, abang-abang,kakak-kakak,adik-adik ku sekalian....dah exam?
Dah? wow! belum? kita sama *high-five* hahaha ;)
apepun en, korang dah study? belum jugak? *high0-five again* wow ! 
Yeen en satu habuk belum study sejak kebelakangan ni :( ntah pape en Yeen ni 
uuuppsss~  dah laa exam tak lama daaah 1 NOVEMBER ni okay okay..
huhuhuhahahaha -___- mcm rileks je en..
apepun doakanlah Yeen berjaya yeeh? InsyaAllah doamu akan dikenang sampai bila-bila :)
*amin* dunt worry. Yeen akan doakan korang berjaya di dunia dan di akhirat. InsyaAllah ~
okay lew, Yeen nak pegi mandi //ew //busuk. hahah rofl ! lol !
bye. Assalamualaikum. 




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • I don't know why
  • No point.
  • I'm 14. Kay kay
  • Merdeka!Merdeka!Merdeka!
  • Hari raya? ohmaigaw
  • Okay.Fine.
  • I'm back!
  • Welcome back, Ramadan !
  • Saya sakit
  • Alhamdulillah