ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Famous ?
Sunday, September 11, 2011 • 4:11 AM • 0 comments
Assalamualaikum . weih korang , Yeen ade cer cite sikit nirh .
Haaaaaaaa , nk dongar tak ? maih . nak crite . Begini -----
Crite nih tentang sahabat sahabat Yeen diluar sane . .Nak tanye lha sikit kan ,
Korang rase kan , ade tak Kawan korang yang ''FAMOUS'' atau tergile kan nak ''FAMOUS'' ?

well , kongsi lha crite tuh . HHAHAHA . janji ? good . Balik pada tajuk ** .
Famous nirh kan , ape kebenda nye erk ? Artis -artis sekarang tergile kan ''FAMOUS'' ?
bagi Yeen kan , ''FAMOUS'' tuh , tak penting taw dalam hidup kite sebenarnya . why ?

Meh nak terangkan , benda tuh , bukannya Boley bawak Masuk dalam Kubur kan ? .
sampai mati pun , benda tuh akan hilang sampai bila bila jugak kan ? .
*eehem , bagi artis tuh , ingat lha sikit dunia ini oiii ! ** .
Ingat , jangan terlalu leka di dunia , Di akhirat nnty ,Haaa baru korang taw .

Yeen nak bagy sikit nasihat kepada sahabat sahabat diluar sana (Islam ataupun tidak ) .
ingat wahai manusia , setinggi mane ilmu kamu , sehebat mane kamu , secantik mane kamu sekali pon ,
jangan kau megah megah kannya , jangan kau puja pujanya , jangan kau bongkak dengan semua itu .
Ingat siapa yang berhak tentukannya ? -ALLAH !- .siapa yang menciptanya ? -ALLAH ! -

Ingat , jangan kau menghina seseorang yang berupa (Hodoh) , seseorang yang (Bodoh) .
Belum tentu kau Bijak , Belum tentu kau secantik Bidadari di syurga . ;') ,Semuanya Allah yang berhak .
bukan kau ,wahai manusia biasa .

Di dunia ini kan , Yeen cakap jujur , tidak ade yang ''PERFECT'' , Hnye manusia biase sahaja !
takpayah nak BANGGA sangat lha kat dunia nirh . Dunia Hak Allah s.w.t .
Lebih baik , 'Being Yourself as Today', :)
Yeen , bukan lha Ustazah atau penceramah . Just nak kasik nasihat dan peringatan sahaja okey .

well , terserah lha kepada sahabat sahabat Yeen diluar sane yang Setuju atau pon Tidak . ^^ .
cukup lha sampai disini saja cer cite Oleh Yeen . xD HHAHAHA . kbaii .
Assalamualaikum .


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • #Part 1
  • Saya Ikhlas ;')
  • Manusia yang angkuh .
  • Jujurlha denganku
  • Hina ? Ya Allah !
  • #Ilikeyou ♥ .xD
  • # lapar lapar lapar #
  • Kita dah nak puasa .
  • Derh * . 2 in 1 ?
  • TENG !TENG ! TENG ! TENG !, haiyaaakkkkk , busan t...