ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
#Ilikeyou ♥ .xD
Wednesday, August 3, 2011 • 6:16 AM • 0 comments
ewah ewah ewah , kenyang erh ? HAHA . legakan dapat makan , perghh ! .LOL* .
well , Yeentakmau cakap panjang skarang sebab Yeen nak buwat something jap lagy ,
sorry larh tak boley nak bercerita panjang dengan sayang-sayang semua ,.;') Huhuhu~~~

so Yeen mulekan yerh , bismillahhirrahmanirrahim .ehem ehem , test test ** .
hari ini hari yang ke 3 kan kite berpuasa ? , wah tinggal lagy , 27 hari lagy . wahhh !! cepat nya ,
korang tak rase cepat keh ? . tak ? yerh ? whatever la .bagy Yeen cepat taw . HAHA .


#tak lawak . -.- okay lha . kiding jerh ,jangan lha serius sangat ? wait ! .,Korang masih pening kan ? .
yelha , tetibe aje Yeen masuk topik PUASA , AAHAHA , yelha , Ilikeyou ? sape tuh ? wahaha ,
nak taw jugak kerh ? JENG JENG JENG !! .

let me tell you , like Isay la kan , jujurnya , Yeen suke ♥ ------------------- ♥  tut ! ,well , bukan sebab tertentu
hati Yeen tertarik , HAHA , -.- Yeen pon tak taw lha kenapa hati boley tertarik dengan dye .

tetapi dye rendah diri dengan muke dye doeee~~ ''muke aku hodoh , '' , XD LOL .
LikeIsay okay ? Ilike your face  , LOL . bukan sebab dye ----- , ------ , okay ? Yeen tak memilih . cihhh!
*gedik erh ? sorry tak sengaja , ;')
walaupapepon kan , Yeen tetap suke awak , (hati saja yang tahu ) .#derh , berbunga pulak si minah nirh .* .

well , Yeen tak kesah . xD Mau Chinchaw yarh .kite bercerita lain mase pulak okay sayangs ? .
kbaii . Iloveyou ,.


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • # lapar lapar lapar #
  • Kita dah nak puasa .
  • Derh * . 2 in 1 ?
  • TENG !TENG ! TENG ! TENG !, haiyaaakkkkk , busan t...
  • I wanna Try this
  • senyum ? bagus .
  • saya tak tahu nak buwat ape .
  • adakah ini yang patut saya terima dari awak ?
  • saya puasa .
  • saya sayangs CAMERON