ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
Hina ? Ya Allah !
Sunday, August 14, 2011 • 5:26 AM • 0 comments


Korang jangan terkejut. Ini orang melayu beb. Orang neh dipercayai dilahirkan sebagai islam. Dan diberitakan bahawa emak dia bertudung litup [info rakan fb. Betul ke tak betul aku taktahu]. Lihat gambar di bawah neh ;
(Klik untuk tumbesaran)
Baca lah komen2 yang menyakitkan hati di bawah neh pula ;
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294914_197562336973326_100001586835711_594441_230805_n.jpg
Alquran jadi mangsa. Mungkin dia marah orang tarbiah dia. Almaklumlah dia dipercayai murtad [masih belum sahih]. Memanglah kena tarbiah balik. Bukan paksa2 suruh percaya islam. Tapi kalau umat islam dah murtad memang wajib melalui sesi tarbiah. Dah bengang, maka Alquran dia koyakrabakkan dan sebar di twitter. Misi melepaskan kemarahan lah tue. Tah hapa2. Allah swt soal ko balik di akhirat sana nanti weh. Di dunia memang lah ko bangga2 kutuk2 Allah swt, Alquran dan Nabi saw.
Lihat bawah neh pula ;
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228809_197456093650617_100001586835711_593965_6652831_n.jpg
Ko nak murtad [andaian sahaja] ka apa ka, tak boleh ka jangan menghina agama islam? Itu pasal umat islam marahkan ko neh. Lihat kat bawah lagi ;
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294126_197442923651934_100001586835711_593932_4342776_n.jpg
Mengaku bangsa melayu pula tue. Dia yang rosak, dia kata kita pula rosak. Ada ramai orang murtad di malaysia. Tapi tak semua mereka menghina islam. Mereka murtad tapi mereka diam2. Yang budak neh, dah lah dipercayai murtad, bising2 pula segala bagai.. lihat bawah lagi ;
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/291936_197556196973940_100001586835711_594418_1948012_n.jpg
Ejek2 orang dengan aksi bodoh dan upload di internet. Konon nya nak perli orang yang beragama lah tue. Maybe gak dia nak menghina orang yang bertudung, etc. Dan makian terhadap Allah swt dah jadi macam kewajipan dia pula. Tak habis2. Macam marahkan sesuatu. Hairan aku.
Kalau yang neh aku tengok memang ada ciri2 hajjah sitt lah dari segi gaya bahasa dan segala bagai. Perangai pun semacam dan kaki mencarut2 no 1. Sejibik macam hajjah sitt. Tapi dia neh orang singapore. Bukan orang malaysia. Hobi dia memang maki Allah swt. Dan dengan citer persatuan orang islam singapore sedang memerhatikan dia.
Nota : Nama dia macam nama orang islam. Sebab itu aku gunakan perkataan murtad. Andai salah sila betulkan. Dan lagi satu gambar2 dia tue original. Bukan di edit. Gambar2 tue dipetik dari fb + twitter dia dan digabungkan dengan komen2 dia yang menghina islam.

Asstanafirullahhalazim , kenapelha yerh ? sanggup menghina Islam sendiri ? Ya Allah , ;'(
sedih Yeen Bace , ingat jika menghine Islam , Allah , Nabi  , maka anda akan terima BALASAN yang setimpal diakhirat nnty , kat atas dunie memanglha senang lenang kan ? kau tunggu PEMBALASAN dari Allah S.W.T .

--S E K I A N T E R I M A K A S I H --


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • #Ilikeyou ♥ .xD
  • # lapar lapar lapar #
  • Kita dah nak puasa .
  • Derh * . 2 in 1 ?
  • TENG !TENG ! TENG ! TENG !, haiyaaakkkkk , busan t...
  • I wanna Try this
  • senyum ? bagus .
  • saya tak tahu nak buwat ape .
  • adakah ini yang patut saya terima dari awak ?
  • saya puasa .