ABOUT ENTRY LINKS TWITER BLOGSKIN
SUNTIK!
Thursday, April 7, 2011 • 8:47 PM • 0 comments
Gerrrr,Aochh!
Sakit!sakit!,gerr,gerrr,
Sumpah Aq taknk kene suntik lagy!
Taknk dah!gerenty ini yg FIRST n the LAST!xD
pergghh,memang terhangat di pasaran suntikan itu,
membuat diriku MembabaK Dan juga Ngokngek tak habis2,
ish,ish,ish,ahahak,
Well,My teacher say to Budak perempuan dalam Class,
This is so danger to us,am i ask teacher,
She said,"Suntikan hpv nih,boley juga bawa keburukan'!
I ask her lagy,'ape yg buruk tuh teacher?'
She said,'Suntikan ni boley membawa maut,well,teacher bukan ape,bb kat luar negara ade satu report tentang suntikan nih,ade bebrape pelajar perempuan maty kerna suntikan HPV,just nk bagytaw kat korang semua nih,well,u must be carefull,if lepas kene suntik tuh,ur body change like,demam teruk ke,sakit ke,bengkak2 ke,
kene check taw,then catat berapa hary sakit,then u have to told to nurse about this,;)'
Huhum,takutnya Ya Allah,well,kiteorg dah xley nk buwat ape2 lagy,kene suntik,kene dah,well,kiteorg semua just have to pray,semoga kesihatan kiteorg baik2 je,;)..
well,Ayeen arap semua2 nih,doakan terbaik to us,;')


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , im from Malaysia. my birth date 10/05/1998 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;

"STAND FOR THE SILENTS"

BLOG ARCHIVE;

  • Kawad cepat!xD
  • Yaaaaaaaaaa~~kemaruk kebenda sudah
  • Sumpah aq xnk main dah..T_________T
  • Gara2 mataku!
  • Love DOmo!
  • The most WANTED!
  • Bile si dye datang,=,=
  • Sudah melanda
  • Ya allah!Ya rahman (2)
  • Ya allah!ya rahman!